Concurs de cros la Batalionul 72 Geniu General Constantin Savu Brăila

De Mihai Vintilă 18 Februarie 2024, 15:03 Administrative

Concurs de cros la Batalionul 72 Geniu General Constantin Savu Brăila

Cu ocazia aniversării Zilei InternaÈ›ionale a Sportului Militar, Batalionul 72 Geniu "General Constantin Savu" a găzduit un concurs de cros pe distanÈ›a de 2000 de metri în data de 16 februarie 2024. Această competiÈ›ie a fost organizată pentru a marca Ziua InternaÈ›ională a Sportului Militar, sărbătorită anual la data de 18 februarie, în comemorarea constituirii Consiliului InternaÈ›ional al Sportului Militar (CISM).

Scopul principal al CISM, organizaÈ›ie sportivă internaÈ›ională, este promovarea educaÈ›iei fizice È™i a activităților sportive între forÈ›ele armate, cu menirea de a contribui la consolidarea păcii în lume, având deviza "Prietenie prin sport".

La acest eveniment, au luat parte membri ai personalului militar prezent la program în cadrul Batalionului 72 Geniu "General Constantin Savu". CompetiÈ›ia de cros a oferit o oportunitate pentru camaraderie È™i promovarea unui stil de viață sănătos în rândul militarilor, subliniind importanÈ›a activităților sportive în comunitatea militară.

 

Autor Mihai Vintilă 18 Februarie 2024, 15:03 Administrative
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii